Conectează-te cu noi

Național

Șoselele din Buzău, tot mai atractive pentru motocicliști, dar și extrem de periculoase. Ce riscuri sunt și cum pot fi evitate

Avatar photo

Publicat

pe

Județul Buzău este extrem de atractiv pentru pasionații de motociclete, așa că în ultimii ani pe șoselele județului sunt întâlniți din ce în ce mai mulți conducători de vehicule pe două roți. Atât prin zonele de relief extrem de ofertante, cât și prin una dintre cele mai închegate comunități de motocicliști din țară, Buzăul este destinația aleasă la final de săptămână de tot mai mulți motocicliști. Însă, pe cât de atractiv este, pe atât de multe riscuri sunt la tot pasul, scrie sansanews.ro.

De exemplu, DN 10, drumul care leagă Buzăul de Brașov, cu zone de urcuș și coborâș, curbe după curbe prin păduri și peisaje care îți fură ochii este unul intens tranzitat de motocicliști. Este o șosea care oferă senzații tari, dar poate deveni și o adevărată capcană, mai ales pentru cei care nu cunosc foarte bine zona. Luis Ispas, reprezentantul B-Zone RC Buzău, spune că problema majoră întâlnită pe DN10 este calitatea slabă a asfaltului pe multe porțiuni. De asemenea, curbele dese pot fi un real pericol.

În ultimele luni, de când s-a dat startul noului sezon moto, a crescut numărul accidentelor în care au fost implicați motocicliști. Tinerii buzoieni sau din alte județe, care nu cunoșteau foarte bine traseul, sau care au accelerat prea mult, au pierdut controlul vehiculelor și au ajuns la spital cu răni grave. Important este ca atunci când ies în trafic să fie extrem de atenți,… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending