Conectează-te cu noi

Național

Singura notă de 10 din Gorj a fost luată de fiica inspectorului școlar general, după contestațiile la Evaluarea Națională 2024 | Mihai Istrate spune că fata s-a pregătit și cu profesori în particular

Avatar photo

Publicat

pe

Foto: Mihai Istrate O singură medie de 10 a fost la Evaluarea Națională în județul Gorj, iar inspectorul școlar general a ținut să spună că este vorba despre fata sa, în mai multe interviuri și declarații pe care le-a acordat în presa locală. Într-un interviu pentru TV Sud, șeful ISJ Gorj a mulțumit profesorilor de la școala fiicei sale și celor care au pregătit-o în particular.

Rezultate finale Evaluarea Națională 2024 au fost publicate marți. Vezi notele după contestații, pentru fiecare județ.

Declarația șefului ISJ Gorj: „Fiica mea, așa cum spuneați și dumneavoastră, deși a obținut o notă foarte bună la Evaluarea Națională înainte de contestații, la având 10 la română și 9,90 la matematică, a decis într-adevăr, după ce a cumpănit așa vreo zi-jumătate, a decis să să facă contestație, fiind sigură că nu a greșit nimic la matematică. Și iată că a surpriza plăcută pe care am primit-o și eu acum o oră, când s-au afișat rezultatele finale: faptul că a obținut, după contestații, media 10. Mă face să fiu mândru de ea și să fiu ferm convins că tot ceea ce am făcut ca părinte, nu ca și dascăl, pentru fiica mea și pentru copilul meu este ceea ce îmi doresc ca toți părinții să conștientizeze că succesul copiilor noștri este strâns legat de colaborarea între părinte, copil și profesor. Fără acest trio nu se poate ajunge la un astfel de succes.

Și pe această cale, am dat și mai devreme un interviu, vreau să le mulțumesc încă o dată p …

Citește articolul integral pe edupedu.ro

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending