Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

Reprezentantul hasdeienilor, destituit din funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor. Ce acuzații îi sunt aduse

Avatar photo

Publicat

pe

Consiliul Județean al Elevilor Buzău l-a destituit din funcția de reprezentant al elevilor din Colegiul Hasdeu pe Mario Georgian Stoica, pentru acțiuni ce au dus la degradarea imaginii acestui for. Informația este furnizată de edupedu.ro, care titrează că decizia de destituire a venit ca urmare a faptului că președintele consiliului elevilor de la Hasdeu a susținut-o pe fosta directoare, Virginia Mândruță Tănăsescu, în momentul în care aceasta a demisionat din funcție, reclamând o serie de presiuni făcute de Inspectoratul Școlar, scrie sansanews.ro.

„Nerespectarea codului de etică, lipsa de interes arătată față de sarcinile atribuite și neîndeplinirea acestora, comportament degradant față de membrii Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” și ai Consiliului Județean al Elevilor Buzău, acțiuni ce contravin prevederilor Codului Deontologic al Elevului Reprezentant“, sunt, oficial, motivele ce au atras destituirea lui Mario Stoica.

Președintele Consiliului Județean al Elevilor, Theodor Irimia, spune, într-o declarație pentru edupedu.ro, că Stoica a fost sfătuit să respecte statutul elevului și să nu existe un protest în timpul orelor, ceea ce nu s-ar fi întâmplat.

Pe de altă parte, Irimia, citat de edupedu.ro, spune că destituirea lui Stoica nu ar avea, de fapt, nici o legătură cu protestul de susținere a fostului director, cât mai… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending