Conectează-te cu noi

Fără categorie

Răzvan are nevoie de ajutor | Colegii sunt alături de el

Avatar photo

Publicat

pe

”O luptă-i viața, deci te luptă! /Cu dragoste de ea, cu dor…” spunea George Coșbuc într-una dintre poeziile sale…Răzvan Matragoci, fostul nostru elev, se luptă din greu pentru viața lui și cu un mare dor: acela pentru mama sa care s-a așezat printre îngeri mult prea devreme și de care el are atâta nevoie.
Noi, familia Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău, alături de prietenii de la Colegiul Economic și cei de la Școala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei”, vrem să îi arătăm că nu este singur și că un licăr de speranță există întotdeauna…. Pentru aceasta, cu drag și cu dăruire, am confecționat mărțișoare pe care, cu ajutorul reprezentanților Muzeului Județean Buzău, le vom aduce mai aproape de dumneavoastră, cu intenția de a-l ajuta pe Răzvan să strângă banii necesari pentru a putea continua tratamentul și a avea o șansă la viață, oferind oricui oportunitatea de a se alătura familiei de suflet a acestui tânăr minunat. Programul expoziției cu vânzare este: miercuri, 22 februarie – vineri, 4 martie, în intervalul 9-15, cu excepția zilei de luni, când muzeul este închis.
Vă așteptăm în familia noastră! Împreună putem oferi cel mai frumos dar.
Expoziția cu vânzare ”Mărțișor pentru Răzvan” se vă desfășura la Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău (Galeriile de Artă Buzău), din Bulevardul Nicolae Bălcescu 37, în intervalul 22 februarie – 03 martie, (închis în week-end), între orele 10:00 și 16:00.

„Salut ! Sunt Răzvan, in curând împlinesc 19 ani ,sufăr de leucemie limfoblastica cu celule T , pentru a doua oara lupt pentru viata mea .Prima lupta pentru viata a fost în anul 2017 , lupta din care am ieșit învingător .În iunie 2021 am descoperit ca boala a recidivat, de data asta mai agresivă ,ca să ies învingător și data asta am mare nevoie de ajutorul vostru. Te rog donează pentru mine și ajută-mă sa ajung în Italia, acolo unde mi sa oferit șansă la viata .Eu nu am resurse financiare , sunt orfan de părinți și am crescut în centru de plasament de la vârsta de 4 anișori. Doar cu ajutorul tău îmi pot acoperi cheltuielile pentru cazare si hrana pentru cel puțin un an de zile în Italia. Apelez la bunătatea voastră sa ma ajutați ! Ma puteți ajuta si prin Asociația Impreuna pentru Cosmin, in cazul in care doriti sa faceti donatie printr-un contract de sponsorizare sau vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit trebuie doar sa imi spui si eu iti voi trimite sa completezi formularul.

Te rog AJUTA-MA 🙏
Te rog SALVEAZĂ-MI VIATA
Te rog AJUTA-MA CA SA IMI INDEPLINESC VISURILE

Povestea mea si pagina de donatii:
https://www.facebook.com/donate/2251722741648889

Modalități de donare :
📍REVOLUT : 003247815423
Id-ul @claudiy3n0
– com. Donatie pentru Razvan Matragoci
📍Cont Lei
RO44BTRL01001201N08290XX
Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre
📍Cont Euro
IBAN: RO80BTRLEURCRT00N0829001
Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre „. Asa suna mesajul postat de Razvan la sfarsitul anului trecut.

Exista si un grup in care persoanele de bine pot pune mana de la mana sa ii ofere o sansa acestui tanar atat de greu incercat: https://www.facebook.com/groups/695536808605230/?ref=share

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

2 Comments

 1. Avatar photo

  Marin Lucian

  17.02.2023 at 01:09

  Deja chiar nu mai înțeleg pentru ce atâția bani. Copilul ăsta,să-i dea Dzeu Sănătate, este tratat gratuit de 3 luni la Spital la Roma,Italia. Au fost foarte multe donații din Italia, i s-a oferit cazare gratuita prin anumite asociații și prin Biserica Ortodoxă de la Roma( pe tot timpul tratamentului). In ziarul românesc Rotalianul a fost publicat un articol care a fost blocat de către Poliția Poștală pentru că nu erau la vedere banii strânși și pentru că erau conturile bancare ale altor persoane, așa că a fost considerată excrocherie. La 3 luni de când acest copil este tratat gratuit ,apare și pe România.net un articol unde se cereau bani și unde era scris că acest caz a fost preluat de Crucea Roșie din România,( total fals). Pe profilul de Facebook,public al copilului sunt postate la Storie ,un telefon iPhone nou ,un televizor 4k și jocuri ( spitalul nu oferă așa ceva, după cum am fost informat.
  Nu cumva cei care strâng bani vor să profite pe urma bolii acestui copil , făcând tot felul de licitații și tot mai multe postări cu cereri de bani, când se știe clar că de trei luni copilul este tratat gratis la spitalul Bambino Gesù din Roma?

 2. Avatar photo

  Popescu Mioara

  17.02.2023 at 21:33

  Cred că domnul de sus are mare dreptate. Doamna care se ocupă de el se tot plânge că ar vrea să meargă la Roma să îl viziteze dar nu are bani. După cum m-am informat,doamna face torturi și prăjituri la niște prețuri foarte mari. Chiar nu are bani să meargă să viziteze copilul, dacă îl iubește așa mult? In această perioadă biletele sunt ieftine și nu cred că ar trebui să stea la hotel de lux. Dacă nu ar fi copilul la mijloc, aș anunța DNA pentru toate aceste articole care apar la trei luni după ce starea copilului s-a îmbunătățit și în plus că e tratat gratis. Pentru ce tot se cer bani ,tot nu am înțeles? Nu am înțeles nici ce caută conturile acelor doamne ,pt donații, când băiatul e major și deja are contul lui.
  Mi se pare șarlatanie deja. La început se cereau 120mii de euro. Acum au totul gratis. Pentru ce 120000 de euro?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending