Conectează-te cu noi

24 Ore

Programele de loialitate ale cazinourilor – cum bonusurile speciale acordate de operatorul de jocuri de noroc motivează jucătorii

Avatar photo

Publicat

pe

Cazinourile din spațiul virtual caută să se promoveze în diverse moduri, în acest sens utilizând diferite instrumente de marketing, printre cele mai atractive pentru jucători remarcându-se bonusurile. Ca parte a campaniilor promoționale se evidențiază programele de loialitate ale operatorilor din industria jocurilor de noroc digitale. Grație acestor programe, anumiți membri ai cazinoului beneficiază de acces la bonificații și recompense speciale, diferite de cele acordate membrilor obișnuiți.

Programele de loialitate datează din 1793 (clienților fideli ai unui comerciant le-au fost oferite monede din cupru pe care să le colecționeze și apoi să le preschimbe în diverse produse din magazin), fiind ulterior îmbunătățite, în funcție de domeniul de activitate în care erau disponibile. În sectorul jocurilor de noroc, primul program de fidelitate datează din anul 1980, atunci când jucătorii de sloturi din Las Vegas primeau bilete de avion drept recompensă.

Operatorii de cazinouri terestre mizează pe programe de fidelitate care implică recompense sub formă de vacanțe exotice, invitații la mese cu celebrități sau produse diverse. În schimb, operatorii din mediul virtual mizează pe oferte casino cu bonusuri cash, rotiri gratuite, servicii personalizate și cu prioritate și alte recompense pe care le vom analiza în continuare. Citește mai departe și află cum îi motivează aceste programe pe 92.4% dintre jucătorii de cazinou.

Categorii de bonusuri acordate de operatorii de cazino ca parte a programelor de fidelitate

Din ce în ce mai mulți operatori de cazino își diversifică oferta promoțională, incluzând printre programele de fidelitate printre bonusurile disponibile în portofoliu. Pe lângă faptul că aceste programe se bazează pe activitatea jucătorului în cadrul cazinoului și îl motivează pe acesta, programele de loialitate permit alocarea unor recompense personalizate față de bonusurile obișnuite. Pe lista bonusurilor de fidelitate sunt incluse următoarele categorii de recompense:

  • Rulaj descrescător pentru bonusurile din cadrul programului.
  • Sume cash și rotiri gratuite cu rulaj diferit de al bonusurilor similare din programul regulat al cazinoului.
  • Bonus aniversar.
  • Manager de cont.
  • Servicii prioritate de asistență (număr de telefon dedicat, chat live 24/7, suport prin alte canale de comunicare și altele).
  • Bonus high roller (pentru membrii care au o frecvență ridicată de joc și rulează sume mari).
  • Bonus cashback.
  • Premii personalizate (invitații speciale, întâlniri cu celebrități, acces în magazinul cazinoului, premii în obiecte, etc).
  • Acces la jocuri exclusive, în premieră.

Printre beneficiile acestui tip de recompensă se numără și posibilitatea de implementare de bonusuri care nu se regăsesc la alți operatori. În acest mod, cazinoul poate să creeze bonificații care să îl diferențieze în raport cu ceilalți competitori, permițându-i să atragă un număr mai mare de membri.

Cum reușesc programele de loialitate să îi motiveze pe membrii cazinoului?

Programele de acest tip transformă un membru obișnuit într-unul de nivel VIP. Iar statutul „Very Important Person” vine cu o serie de recompense pentru jucător. Numai că, pentru a-i motiva pe jucători, aceste programe sunt gândite pe mai multe niveluri, fiecare nivel având alocat un tip diferit de bonus sau categorii de bonificații.

Pe măsură ce avansează, membrul primește atât recompense mai valoroase, cât și bonusuri diferite, care personalizează experiența jucătorului. Stimularea jucătorilor prin acest gen de oferta promoțională are efecte avantajoase pentru operatorul de cazinou, care va avea jucători loiali, activi și care frecventează cazinoul jucând în mod constant. La rândul lui, membrul VIP primește beneficii diferite de cele obișnuite și are un statut aparte pe platforma de cazino.

Merită să devii membru VIP și să urci în clasamentul programului de loialitate al unui cazinou din mediul virtual?

Asemenea tuturor bonusurilor, recompensele obținute în calitate de membru al unui program de fidelitate sunt condiționate de termeni de rulaj. Spre deosebire de bonificațiile obișnuite, cerințele de rulaj sunt mult mai accesibile, mai ales cele care presupun rulaj descrescător. Jucătorul poate accesa bonusuri care nu sunt în oferta promoțională curentă a operatorului de cazinou, ceea ce îi conferă avantaje față de un membru obișnuit.

Însă, pentru a urca în cadrul programului este necesară acumularea de puncte de loialitate, iar acest lucru înseamnă că pentru fiecare pariu în bani reali, jucătorul va primi un anumit număr de puncte. Fiecare nivel VIP echivalează cu obținerea unui număr specific de puncte, ceea ce presupune timp și resurse financiare alocate de către jucător. De aceea, aceste programe nu sunt disponibile pentru toți jucătorii, accesul fiind permis la unii operatori pe baza de invitație, întocmai ca într-un club VIP.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL
15:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC Metalul Buzău - AFC 1919 Dacia Unirea Brăila

09-03-2024
15:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CS Viitorul Ianca - CSM Râmnicu Sărat

09-03-2024
15:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziș - ACS Viitorul Şuţeşti

09-03-2024
11:00
Fotbal, LIGA2

AFC Progresul 1944 Spartac - Gloria Buzău

24-02-2024
11:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CS Corvinul 1921 Hunedoara

02-03-2024
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

ACS Montana Pătârlagele - ACS Gloria Vadu Pașii

02-03-2024
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

CS Știința Cernătești - FC Petrolul Berca

02-03-2024


Trending