Conectează-te cu noi

24 Ore

Incendiu în municipiul Buzău, o persoană a suferit arsuri

Avatar photo

Publicat

pe

Pompierii au fost chemați de urgență în municipiul Buzău, pe strada Salvării, unde un incendiu a izbucnit într-o gospodărie. O magazie a fost cuprinsă de flăcări. Pentru a limita riscul extinderii flăcărilor, două autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost mobilizate la fața locului, scrie sansanews.ro.

Totodată, la locul intervenției a ajuns și un echipaj SMURD. Proprietarul anexei ce arde a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit arsuri la o mână. A primit îngrijiri la fața locului, dar a refuzat să fie dus la spital.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău intervine în acest moment pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Buzău. De urgență, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească pe o suprafață de aproximativ 50 mp. În urma evenimentului o persoană a suferit arsuri minore la membrul superior stâng, acesteia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD, ulterior refuzând transportul la spital”, anunță ISU Buzău.

Pompierii au localizat incendiul și intervin pentru lichidare. La finalul intervenției vor stabili de la ce a pornit focul.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending