Conectează-te cu noi

24 Ore

(FOTO) A-nceput de ieri să cadă…tencuiala de pe bloc! Locatarii, buni de plată

Avatar photo

Publicat

pe

Probleme din ce în ce mai grave pentru locatarii blocului 41, din cartierul Micro 14, un bloc turn care ar trebui să intre în reabilitare curând. A început să cadă tencuiala de pe bloc. Bucăți întregi s-au prăbușit pe trotuarul de lângă bloc, dar și pe mașinile parcate în zonă. Cum consolidarea fațadei intră în sarcina asociației de proprietari, care nu a luat toate măsurile pentru a evita astfel de incidente, au fost aplicate amenzi. În plus, asociația a fost notificată să deruleze de urgență lucrări pentru ca tencuiala să nu mai cadă de pe bloc, riscând să rănească trecătorii, scrie sansanews.ro.

Problemele privind starea de degradare a blocului din Micro 14 se cunosc de ani de zile. Primăria a inclus imobilul într-un proiect de reabilitare cu fonduri europene, însă, acesta este doar la etapa de proiectare. Între timp, problemele încep să se acutizeze. Zilele trecute, rafalele puternice de vânt au dislocat bucăți din tencuiala pereților blocului. Bucățile desprinse au căzut pe trotuar, dar și pe mașinile locatarilor. Din fericire, nicio persoană nu se afla în zonă în acel moment, așa că nu au existat victime, ci doar pagube materiale minore. Însă, locatarii trăiesc cu groază zi de zi. Buzoienii au postat imagini cu bucățile de tencuială căzute pe jos.

Sursa foto Facebook/ Zegreanu Alexandru

După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii locali s-au deplasat în Micro 14 și au izolat zona. Cum refacerea… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending