Conectează-te cu noi

24 Ore

DOLIU la Baza Aeriană de la Boboc

Avatar photo

Publicat

pe

Zborul lin al Escadrilei din ceruri a fost umbrit de tristețe astăzi, odată cu plecarea în ultima sa călătorie a comandorului Florin Ionescu. Un om plin de noblețe și bunătate, el a fost un exemplu pentru toți cei care l-au cunoscut, întotdeauna zâmbind și salutându-i cu căldură.

Născut pe 26 ianuarie 1965 în București, Florin Ionescu a urmat calea aerului, absolvind cu mândrie Școala Militară de Ofițeri de Aviație de la Boboc în anul 1987. Inima sa plină de devotament pentru meseria de pilot militar a încetat să mai bată pe data de 13 mai a.c., lăsând în urmă o moștenire de excepție.

În timpul carierei sale remarcabile, comandorul Ionescu a călătorit pe aripile unor aeronave de elită precum Mig-21, L-39, IAR99 Standard și Șoim. El a acumulat mii de ore de zbor, aducându-și contribuția în protejarea cerului patriei noastre. Nu doar aceasta, ci a fost și un mentor iubit pentru zeci de studenți pe care i-a pregătit cu pasiune și dăruire.

Comandorul Florin Ionescu, cunoscut și ca John în ceruri, va continua să fie un înger păzitor pentru toți cei care îi erau dragi, pentru colegii de breaslă și pentru aviația românească în ansamblul ei.

Transmitem sincere condoleanțe familiei sale, alături de rugăciunile noastre pentru a le oferi putere în aceste momente dificile. Dorim ca Dumnezeu să-l ierte pe comandorul nostru iubit și să-l odihnească în pacea veșnică pe care o merită.

Cu inimile pline de recunoștință și respect, îi aducem un ultim salut comandorului Florin Ionescu, un erou al cerului care a zburat înălțându-se mereu spre stele.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024 , Scor: 1-2
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending