Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

Cine este Diana Filip, cea mai tânără voce a trupei Kronos

Avatar photo

Publicat

pe

Buzăul livrează anual tinere talente, multe dintre ele din lumea muzicală. Diana Filip este una dintre buzoiencele ce a ales calea muzicii încă de pe băncile școlii, dorindu-și cu ardoare să facă performanță și să încânte oamenii cu talentul său vocal, scrie sansanews.ro.

La doar 16 ani, tânăra își petrece mare parte din timp cântând și participând la cursuri din domeniul muzicii. Tânăra își dorește să devină învățătoare, iar în prezent învață la Colegiul Național Pedagogic ,,Spiru Haret”.

„Mă numesc Filip Diana Maria, am 16 ani și sunt elevă la Colegiul Național Pedagogic ,,Spiru Haret” din Buzău, profil vocațional învățător-educatoare. Deși activitățile școlare sunt destul de solicitante, majoritatea timpului liber îl dedic celei mai mari pasiuni pe care o am încă din copilărie, și anume muzica”, povestește Diana Maria Filip.

În timpul cursurilor de canto, în urmă cu doi ani și jumătate, tânăra a fost invitată să facă parte din formația Kronos, devenind cea mai tânără voce din trio.

„ Acum doi ani și jumătate, în timpul cursurilor de canto pe care le urmam sub îndrumarea actualei mele colege de trupă, Pană Andreea Merișan, mi s-a oferit oportunitatea de a face parte din trupa Kronos. Alături de prietenele și totodată colegele mele de trupă, Irina Croitoru și Andreea Pană Merișan, am reușit să bucurăm publicul prin muzica noastră. Am prestat atât publicului din județul natal, dar și celui din toată țara. ”

Tânăra merge și la evenimente… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending