Conectează-te cu noi

24 Ore

Caravana Medicală Sănătate pentru Buzău a ajuns în comuna Brădeanu

Avatar photo

Publicat

pe

Caravana medicală Sănătate pentru Buzău a ajuns duminică, 19 mai, la Smârdan, comuna Brădeanu.

Medici devotați, cu grijă și iubire pentru oameni, au oferit consultații gratuite și analize chiar acasă la pacienți, un pas extrem de important pentru asigurarea stării de sănătate a buzoienilor prin servicii medicale mobile.

La Brădeanu, locuitorii comunei au beneficiat de consultații gratuite de pneumologie, medicină internă, chirurgie, cardiologie, dar și de ecografii și analize medicale.

Atât medicii, cât și pacienții, și-au manifestat bucuria cu ocazia evenimentului, unul foarte important pentru sănătatea locuitorilor din zonă, care au beneficiat de o evaluare amănunțită și au plecat acasă cu recomandări importante pentru sănătatea lor.

La eveniment a participat și Lucian Romașcanu, candidatul PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Buzău, alături de Adrian Petre și Claudiu Damian, candidați la Consiliul Județean Buzău și Oana Gheorghiu, candidat la Consiliul Local Municipal Buzău, dar și candidatul PSD la funcția de primar al comunei Brădeanu, Dumitru Sava.

La Brădeanu, Partidul Social Democrat propune pentru primăria comunei un candidat cu o experiență bogată în administrația comunității sale.

În calitate de consilier local și viceprimar, Dumitru Sava s-a remarcat prin pasiunea și dedicarea cu care s-a implicat în rezolvarea problemelor concetățenilor și  în dezvoltarea locală durabilă, fiind apreciat pentru spiritul gospodăresc și  determinare.

Decizia de a candida la cea mai importantă funcție a administrației locale, aceea de primar, a venit în urma consultării cetățenilor comunei. Alături de Partidul Social Democrat, se angajează să aducă în comuna Brădeanu cele mai eficiente și valoroase proiecte, în toate domeniile administrației publice.

Alături de Dumitru Sava, candidează pentru Consiliul Local cea mai bună echipă pentru Brădeanu, o echipă unită, alcătuită din oameni experimentați și dedicați misiunii de a face din locul lor natal o comună modernă și europeană.

Lista de candidați PSD la Consiliul Local Brădeanu:

 1. Iosif Aurel
 2. Moraru Florica
 3. Gănescu Ion
 4. Drugea Florin
 5. Toma Ion
 6. Dragomir Ionuț
 7. Șerban Constantin
 8. Zaharia Dumitru
 9. Sava Dumitru
 10. Sava Vasile
 11. Drugea Ionuț Gabriel

 

- Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău 
- Realizat de: N͟e͟x͟t͟ ͟M͟o͟b͟i͟l͟e͟ ͟M͟e͟d͟i͟a͟ ͟S͟R͟L͟
- Codul atribuit de AEP: 21240002
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending