Conectează-te cu noi

Politic

Acțiune de ecologizare în orașul Pogoanele organizată de PSD Buzău in cadrul campaniei Vinerea Verde

Avatar photo

Publicat

pe

Vinerea Verde a fost marcată și anul acesta de Organizația Județeană PSD Buzău. De data aceasta social democrații buzoieni alături de zeci de voluntari au ales să facă o acțiune de ecologizare în orașul Pogoanele. La aceasta au participat deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre, primarul orașului Pogoanele, Florin Dumitrașcu, subprefectul județului Buzău, Constantin Cristea, președintele TSD, Mihai Ghigiu, președintele TSD Buzău, Costin Stanciu, membrii TSD Buzău și zeci de voluntari.

Vinerea Verde a fost o oportunitate pentru membrii PSD Buzău da se implica personal în protejarea naturii și de a-și arăta susținerea pentru această cauză importantă. Membri PSD Buzău și voluntarii care i-au însoțit astăzi și-au dorit să transmită un mesaj puternic cu privire la importanța conștientizării problemelor de mediu și protejării mediului înconjurător. Inițiativa a aparținut Partidului Social Democrat, acțiunea de la Buzău fiind doar o parte din această amplă campanie, care s-a desfășurat la nivel național.

Continuă să citești
Faceți clic pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politic

,,Nu facem nimic să-i oprim. Până când? Primarul din Berca, revoltat după încă un incendiu

Avatar photo

Publicat

pe

,,Pășunile din mai multe sate ale comunei Berca ard…” , a scris, în această seară, primarul din Berca, Ionel Dobrița, într-o postare la care a atașat o fotografie sugestivă, scrie jurnaluldebuzau.ro.

În plus, șeful administrației locale din Berca s-a declarat nemulțumit de faptul că vinovații de producerea acestor incendii nu sunt prinși.

,,Problema nu este cu cei care i-au dat foc. Sunt irecuperabili. Problema e la noi… nu facem nimic ca să-i oprim… doar așteptăm ca focul să se stingă… Pâna când?” , a mai spus primarul Ionel Dobrița.

Subiectul legat de amploarea luată de incendiile de vegetație uscată din județul Buzău a fost subiectul unei întâlniri desfășurate ieri, la inițiativa prefectului Daniel Țiclea.

Continuă să citești

Politic

Primarul din Pătârlagele, mesaj după înfrățirea cu orașul Rois (Spania)

Avatar photo

Publicat

pe

Ieri, Primăria orașului Pătârlagele a semnat un acord de parteneriat cu Primăria Rois, din Spania (un parteneriat similar fiind semnat și cu Primăria orașului Nehoiu), pentru o colaborare între comunități, în mai multe domenii de interes (vezi detalii), scrie jurnaluldebuzau.ro.

,,Am fost onorați să îl avem oaspete pe dl. Ramon Tojo Lens, Primarul Orașului Rois, din Spania, alături de delegația reprezentativă, ocazie cu care am semnat înfrățirea orașelor pe care le administrăm.

Această înfrățire ne oferă oportunitatea de a promova participarea comună la proiectele și programele cofinanțate de Uniunea Europeană, în special în domenii precum agricultura, mediul înconjurător, educația și cultura.

De asemenea, aceasta încurajează colaborarea economică între ambele primării, pentru dezvoltarea economiilor din ambele teritorii, dar și promovarea schimburilor culturale, educaționale sau sportive între cele două administrații.

În acest demers am avut parte și de susținerea domnului președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Vă mulțumesc pentru susținere!” , a transmis primarul orașului Pătârlagele, după întrevederea de ieri.

Continuă să citești

Politic

(VIDEO) Senatorul Vlad Pufu, despre legile educației: ”Avem copii care trebuie educați, nu cadre didactice cărora să le dăm norme de lucru”

Avatar photo

Publicat

pe

Proiectele legilor educației reprezintă un subiect extrem de dezbătut în ultima vreme, dar mai ales în această perioadă, când adoptarea lor intră în linie dreaptă. Până la sfârșitul lunii, pachetul legislativ ar urma să fie aprobat de Guvern, după care va fi transmis spre dezbatere și adoptare în Parlament, scrie sansanews.ro.

Invitat în studioul DC News, senatorul PNL de Buzău Vlad Mircea Pufu a vorbit despre propunerile care se regăsesc în proiectele legilor educației și despre necesitatea reformării… citește articolul integral pe sansanews.ro.

Continuă să citești
15:00
Fotbal, LIGA3

AFC Dinamo Bacău - ACS Voinţa Limpeziş

24-03-2023 , Scor: 4-0
15:00
Fotbal, LIGA3

CSM Focşani 2007 - CSM Râmnicu Sărat

25-03-2023
15:00
Fotbal, LIGA3

AFC Metalul Buzău - CS Viitorul Ianca

25-03-2023
11:00
Fotbal, LIGA2

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

01-04-2023
18:00
Handbal feminin, LIGA Florilor MOL

SCM Gloria Buzău - SCM Universitatea Craiova

30-03-2023


Trending