Conectează-te cu noi

Politic

A învățat în afaceri că „omul este pe primul loc” așa că, în 2020, a luat o decizie curajoasă: să intre în politică în funcția de viceprimar

Avatar photo

Publicat

pe

Victor Dinu este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Zărnești. A învățat că succesul în afaceri nu este totul. Da, cifrele și profiturile sunt importante, dar în spatele fiecărui număr se află oameni. Oameni cu speranțe, aspirații și nevoi. A învățat în afaceri că „omul este pe primul loc” așa că, în 2020, a luat o decizie curajoasă: să intre în politică în funcția de viceprimar. A ales acest drum pentru ca a înțeles că poate aduce o schimbare reală în viața oamenilor din comună. Bucuria de a avea succes în afaceri trebuie să fie însoțită de responsabilitatea de a îmbunătăți viața celor din jur. Este timpul să aducem această determinare și în serviciul comunei noastre. Sunt sigur că împreună putem crea pentru toți un viitor mai bun, scrie gazetabuzoiana.ro.

În perioada 2020 – prezent, cât am ocupat și ocup funcția de viceprimar, m-am implicat intens în toate proiectele și obiectivele pe care le-a realizat și propus Primăria Zărnești: Întreținere și conservare clădiri administrate de primărie Sprijin acordat bisericilor din comună Achiziție camionetă Achiziție autogunoieră Achiziție vidanjă Lucrări canalizare Balastare drumuri Proiect asfaltare Întreținere drumuri asfaltate Topografiere Amenajare parcuri Amenajare locuri de joacă Achiziție centrală termică Înmatriculare și funcționalitate autospecială de pompieri Construire/întreținere poduri în… citește articolul integral pe gazetabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024
18:30
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending