Zeci de medalii la Cupa Scorpion pentru pepiniera lui Sensei Costin Stanciu

Decembrie 18 21:59 2021 by buzau.net

Sâmbătă, 18 Decembrie 2021, în sala Apollo, din București, s-a desfășurat a XIII-a ediție a Cupei Scorpion la Karate, competiție la care au luat startul 650 de sportivi de la 35 de cluburi din țară.

Buzăul a fost reprezentat de 34 de sportivi din pepiniera secției de karate a SCM Gloria Buzău care au reușit să câștige 55 de medalii (15 aur, 17 argint, 23 bronz). În urma rezultatelor SCM Gloria Buzău clasându-se pe poziția a II-a în clasamentul final al competiției cu 102 pct, la doar 1 punct în spatele locului 1 (diferența fiind făcut de o singură medalie de bronz).

“A fost ultima competiție din acest an și am ales să mergem doar cu cei mai mici dintre noi, iar aceștia nu ne-au dezamăgit. Grupa de performanță a tot avut evenimente în acest an, Campionate Naționale și competiții internaționale WKF, de aceea am ales să îi lăsăm acasă de această dată.
Rezultatele sunt foarte bune având în vedere că pentru majoritatea participanților a fost prima competiție. Mă bucur foarte tare că au debutat cu dreptul, asta ne dă speranțe pentru viitor!” - Costin Stanciu, antrenor coordonator SCM Gloria Buzău

A fost ultima competiție din 2021 pentru karatiștii antrenați de Costin Stanciu care urmează să susțină examenul de centură săptămâna viitoare, iar apoi o vacanță scurtă până pe 3 Ianuarie când vor relua pregătirea pentru sezonul competițional 2022 care se anunță unul încărcat.

Clasamentul pe cluburi:

1. CS Cobra Karate București - 103 pct
2. SCM GLORIA BUZĂU - 102 pct
3. CS Jiul Petroșani - 64 pct
CS Legiunea XIII Gemina - 64 pct
4. CS Dinamo București - 62 pct
5. CS Periș - 58 pct
6. ……





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%