Altele » Cifa Construct

7,344 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bd. Unirii, nr. 1

Telefon: 0745******   0238******

Website: www.*************.ro

Descriere: Compania noastra a aparut pe piata constructiilor pentru a da posibilitatea clientilor de a avea o alta alegere in productia de betoane fata de companiile existente deja pe piata in acest domeniu de activitate.
O dovada ca suntem o companie care isi respecta clientii si atributiile care ii revin sunt certificatele de conformitate eliberate de catre ICECON SA Bucuresti pentru diferitele clase de betoane, precum si faptul ca avem implementat sistemul de management al calitatii conform cerintelor SR EN ISO 9001/2001, sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele SR EN ISO 14001, dar si sistemul de management in protectia muncii SR EN ISO 18001, pentru care suntem in curs de agrementare.
Activitatea de producere a betoanelor asigurata de CIFA TOTAL CONSTRUCT este perfect corelata cu servicii promte de o calitate ireprosabila, servicii de transport, pompare si teste de laborator.
Profesionalismul, promptitudinea si disponibilitatea serviciilor oferite de noi s-au concretizat in parteneriate permanente cu toti clientii care au beneficiat de serviciile noastre.
CIFA TOTAL CONSTRUCT este o companie dinamica si performanta care ofera clientilor sai produse cu un raport calitate/pret imbatabil, acest lucru fiind posibil datorita imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor, a capacitatilor de productie si a dotarilor tehnice de ultima generatie.