Moș Crăciun a venit mai devreme în localitățile buzoiene. Guvernul a alocat noi fonduri pentru orașe și comune. Bani vin și de la Consiliul Județean (Video)

Decembrie 18 14:04 2021 by sansanews.ro

După un an greu, cu bugete reduse și cheltuieli mari, vistieriile primăriilor din județul Buzău se umplu pe final de 2021. Orașele și comunele din Buzău primesc diverse sume de bani la sfârșit de an. Pentru a doua oară în ultima lună, Guvernul a alocat în ședința de vineri noi fonduri pentru zeci de localități din județ. În total, pentru județul Buzău a fost repartizată suma de 35,6 milioane de lei.

La o săptămână după ce a primit 5 milioane de lei pentru subvenția la căldură, municipiul Buzău beneficiază de o nouă sumă de 5 milioane lei. De data aceasta, banii vor fi folosiți, în cea mai mare parte, pentru acoperirea subvenției la Trans Bus.

La rândul său, Consiliul Județean Buzău beneficiază de 4 milioane lei.

O sumă importantă revine și municipiului Râmnicu Sărat-2,8 milioane lei. Orașele Nehoiu, Pogoanele și Pătârlagele primesc câte 1 mil. lei, la fel și comuna Glodeanu Siliștea. Celelalte comune din județ au alocări de 250 000 lei sau 300 000 lei.

“Fondurile au fost alocate la solicitarea Consiliilor Județene și a autorităților locale, prin Instituția Prefectului din fiecare județ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare ale autorităților administrației publice locale, cheltuieli care trebuie efectuate până la sfârșitul anului 2021. Totodată, autoritățile publice locale au cerut fondurile pentru... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%