VIDEO: SCM GLORIA BUZAU, CAMPIOANA JUDEȚULUI! Duminica, buzoienii au primit trofeul pentru Liga a IV-a

Iunie 17 21:55 2018 by buzau.net

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, reprezentată de preşedintele Adrian Petre si Popescu Dan Vasile, au premiat duminica seara, jucătorii formaţiei SCM Gloria Buzau, campioana judeţului la fotbal şi totodată reprezentanta Buzăului la barajul pentru accederea în Liga a III-a.

Fotbaliştii antrenaţi de George Timis si Vasile Tudose au au terminat la egalitate 3-3 cu formaţia CS Vointa Lanurile, în ultima etapă din campionatul ligii a IV-a, chiar sub privirile conducătorului AJF. Petrecerea buzoienilor a început imediat după fluierul final al partidei.

La succesul buzoienilor a fost martor si primarul municipiului Buzau, Constantin Toma. "Dupa ce am promovat deja doua echipe in divizia nationala, iata ca si echipa de fotbal SCM Gloria Buzau se pregateste de acest baraj cu campioana judetului Tulcea. Sa speram ca va fi un succes si Gloria va începe iar sa creasca si in trei ani chiar sa ne batem pentru divizia nationala. Buzău îndeplinește condițiile pentru asta. Desi am infiintat acest club de curand, roadele au inceput sa apara." 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%