VIDEO Bloc din Buzău, evacuat din cauza unor scurgeri de gaze. Un microbist a ieşit din casă abia la pauza meciului pe care îl urmărea

Decembrie 17 08:11 2019 by informatiabuzaului.ro

A fost panică, luni seară, într-un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Buzău după ce oamenii au simțit miros puternic de gaze. 20 de adulți și copii au fost evacuați de pompieri. Alarma dată de echipajele de salvatori nu a fost însă la fel de convingătoare și în cazul unui microbist, care a sesizat agitația din bloc abia la pauza meciului care îi captase atenția. Blocul a rămas fără gaze pe durata nopții, spre disperarea locatarilor.

Pompierii buzoieni au ajuns la fața locului după ce au fost solicitați să intervină prin numărul unic de urgență 112. La fața locului au fost direcționate o autospecială cu spumă și apă și o ambulanță SMURD.

15 adulți și 5 copii au fost evacuați de salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău din blocul de pe strada Viitorului unde fusese semnalată scurgerea de gaze.

o echipă a distribuitorului de gaze a sosit în blocul unde au fost semnalate scurgerile de gaze și a acționat pentru remedierea situației. Acesta a sigilat conducta și a lăsat întregul bloc fără gaze pe durata nopții, spre disperarea oamenilor.

Alarma dată de pompieri nu a fost auzită de toți locatarii. Un microbist a sesizat agitația din bloc la finalul intervenției, la pauza meciului dintre CFR și Astra care îi captase atenția.

 

Reprezentantul Distrigaz a identificat rapid cauza mirosului de gaze care i-a panicat pe locatarii blocului de pe strada Viitorului, astfel că în jurul orei 21.10, oamenii s-au putut reîntoarce în casele lor. Nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului, dau asigurări reprezentanții ISU Buzău.


Sursa: informatiabuzaului.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%