VIDEO Arme, muniţie şi carne de vânat, descoperite de poliţiştii buzoieni în urma unei percheziţii

Mai 31 18:38 2020 by adevarul.ro

Poliţiştii buzoieni au efectuat, vineri, opt percheziţii domiciliare la locuinţele a trei bărbaţi din Nehoiu, cu vârste cuprinse între 39 şi 67 de ani, bănuiţi de deţinerea ilegală a unor arme şi braconaj.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Pătârlagele.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme de vânătoare lungi dintre care două carabine şi un drilling cu dispozitive optice lunete, aproximativ 100 de cartuşe de calibre diferite, 78 capse, cutii cu pulbere şi alice, toate deţinute ilegal, 2 arme de vânătoare şi 66 cartuşe deţinute legal, dar şi 20 de articole pirotehnice.

Totodată, a fost identificată şi ridicată cantitatea de aproximativ 36 kg carne vânat (mistreţ şi cerb).

Din cercetări a reieşit că cei trei bănuiţi foloseau elementele de armament şi muniţie deţinute ilegal la activităţi de braconaj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Sursa: adevarul.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%