Vaccinarea se mută la mall. Unde vor fi așteptați buzoienii să se imunizeze împotriva COVID-19

Ianuarie 4 16:08 2022 by sansanews.ro

De luna aceasta, buzoienii vor putea îmbina utilul cu plăcutul. În momentul în care merg la cumpărături, la mall, se vor putea opri câteva minute pentru a se vaccina anti COVID.

Centrul de vaccinare care în prezent funcționează pe Bulevardul Nicolae Bălcescu va fi mutat într-unul dintre centrele comerciale din nordul orașului, respectiv Shopping City Buzău. Deja se lucrează la amenajarea punctului de vaccinare din mall, care va funcționa la parterul centrului.

“Centrul de vaccinare de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu se va muta imediat ce vom termina amenajarea de la mallul cu trafic mare. Am avut o întâlnire cu toți factorii responsabili chiar acolo unde va fi centrul de vaccinare. Nu spun o săptămână, dar cred că în maxim două săptămâni se va întâmpla această schimbare. Deci, centrul de vaccinare de pe Bălcescu nu se va închide, ci doar se va modifica locația, va funcționa în centrul comercial cu trafic foarte mare din Buzău. Și, bineînțeles, va rămâne pe Bulevardul Bălcescu centrul de la Muzeul Județean, avem acordul de la Consiliul Județean să rămână deschis centrul de la muzeu, unde sunt condiții foarte bune”, a anunțat prefectul Daniel Țiclea, la Focus Tv.

În paralel, se aduc îmbunătățiri centrului drive thru din Buzău, cel mai accesat punct de imunizare din Buzău.

“Noi suntem în mijlocul unui efort susținut pentru a asigura condiții foarte bune de vaccinare pentru buzoieni. Am... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%