Imbracaminte, incaltaminte » Benvenuti - Aurora Mall

13,652 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bulevardul Unirii, Nr 232

Telefon: 0735*******

Email: offi**@b********.ro

Website: www.*********.ro

Descriere: Benvenuti isi propune sa devina lider in segmentul de magazine de incaltaminte si marochinarie care se adreseaza clientilor cu venituri medii si mari. Astazi, reteaua Benvenuti inseamna 45 de magazine sub doua branduri: Benvenuti si Enzo Bertini.

Astfel sub brandul Benvenuti reteaua de magazine numara 43 magazine, in 25 orase cele mai importante ale tarii: Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Bacau, Alba Iulia, Ramnicu Valcea, Arad, Galati, Buzau, Braila, Tg. Jiu si Focsani.

Primul magazin de incaltaminte de lux sub brandul ENZO BERTINI s-a deschis in primavara anului 2008, magazin care reuneste mai multe marci ale celor mai renumiti designeri din lume. Iar din toamna anului 2013 s-a adaugat un al doilea magazin de incaltaminte de lux sub brandul ENZO BERTINI. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.enzobertini.ro.

Compania BENVENUTI si-a dezvoltat activitatea pe piata din Romania incepand cu anul 2004.

De atunci si pana in prezent reteaua de magazine BENVENUTI a continuat sa se extinda ajungand in prezent la un numar de 43 puncte de vanzare.

Prin produsele propuse incercam sa oferim pietei din Romania varietate, calitate si confort in spiritual tendintelor modei international.

Articolele propuse pietei din Romania provin majoritar de la producatorii italieni de traditie.

Prin brandurile comercializate in magazinele BENVENUTI: Enzo Bertini, Solo Donna, Thezeus, Lacoste, Bradley, Andrada dorim sa construim si sa consolidam imaginea, perceptia publicului asupra ceea ce inseamna standard inalte de design, confort si calitate.

Suntem convinsi ca reusita dezvoltarii unei afaceri are la baza factori care tin de calitatea si designul produselor, ca atare incercam sa ne adaptam cat mai mult solicitarilor si asteptarilor clientilor nostril si in special dezvoltarii unor retele comunicationale libere, deschise cu segmental de piata caruia ne adresam.

Secretul care sta la baza reusitei companiei BENVENUTI este un melanj de mai multi factori: foarte multa munca in echipa dar si individuala, mult entuziasm, daruire si pasiune, parteneri italieni de traditie in domeniu si nu in ultimul rand, foarte multa fantezie si creativitate.


Tags: UNIRII NORD, INCALTAMINTE


Harta: