Un primar din Buzău renunță la al șaselea mandat după numai un an de când a fost votat

Septembrie 28 17:22 2021 by observatorulbuzoian

Unul dintre cei mai longevivi primari din Buzău, Marian Mușat, primar al comunei Valea Salciei, renunță la cel de-al șaselea mandat pe care l-a obținut în fruntea comunității după doar un an.

Musa teste primar al comunei Valea Salciei de 21 de ani  timp în care a făcut multe lucruri bune pentru comună. Decizia de a renunța la mandat a fost anunțată chiar de acesta pe Facebook după ce ar fi promovat un concurs de inspector în cadrul Curții de Conturi Vrancea.

„Au trecut mulți ani , in care v-am simțit lângă mine. Acest lucru m-a făcut sa fac tot ce se poate ca sa creez condiții cât mai bune pentru cei care locuiesc sau vin in Valea Salciei . Mi-aș fi dorit sa pot mai mult. Acolo unde am greșit vă rog sa ma iertați. Mi-a plăcut să fiu aproape de copii, de tinerii care mi-au fost elevi și acum au ei copii, de părinții lor peste care timpul și-a pus amprenta înțelepciunii . Acum comuna noastră se afla printre cele mai frumoase localități . Dacă unii n-o văd așa noi o vedem că locuim in ea . Angajații primăriei singuri nu pot să o țină curată dacă nu ne implicam fiecare din noi. Proiectele începute și cele gândite pentru viitor vor fi duse mai departe de viceprimar și echipa din primărie. Cât timp vor dori să facă lucruri frumoase și bune pentru localitate vor beneficia de sprijinul meu dacă îl doresc .Să selectați bine pe cei care vor reprezenta comuna . Să fie oameni care să aibă rădăcinile... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%