Centre medicale » Audionova

10,046 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bloc C1, Strada Patriei 117

Telefon: 0730******   0338******

Email: offi**@a********.ro

Website: audionova.ro

Descriere: Audionova, reteaua numarul 1 din Romania in aparate auditive, a fost si este un sprijin important pentru persoanele purtatoare de aparate auditive. Este o onoare pentru noi sa va fim alaturi si sa punem la dispozitia dvs. cele mai bune aparate auditive din Romania, servicii profesionale si experienta noastra in domeniul aparatelor auditive.

Audionova este cea mai mare retea de aparate auditive din Romania, avand 44 de centre de specialitate in toata tara si 9 centre specializate pentru testarea nou-nascutilor si a copiilor. Reteaua este formata specialisti calificați, acreditați de Ministerul Sanatații și Ministerul Educației – tehnicieni acusticieni-audioprotezisti si laboratoare dotate cu aparatura de ultima generatie. Toate acestea au ajutat Audionova sa fie lider in domeniul aparatelor auditive din Romania.

Scopul nostru este sa identificam deficienta auditiva cat mai repede si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu dau rezultate. Specialistii Audionova va consiliaza sa alegeti cea mai potrivita solutie de auz pentru necesitatile dumneavoastra.

Puteti efectua gratuit testul de auz online sau puteti merge in oricare dintre centrele Audionova din Romania unde specialistii nostri va vor testa auzul si va vor explica toate optiunile pentru a va putea recupera auzul. Centre audionova.

La noi gasiti o gama variata de aparate auditive, cele mai avansate la ora actuala din lume, cu design modern si preturi atractive, deoarece intotdeauna implementam noutatile in domeniu, pentru pacientii nostri.


Tags: PREFECTURA BUZAU


Harta: