Un compatriot al lui Messi, la FC Buzău. Pablo Gaitan a semnat pentru gruparea din Crâng

Iulie 22 05:39 2021 by campusbuzau.ro

Cum debutul ligii secunde se apropie cu pași repezi, oficialii de la FC Buzău derulează o campanie de transferuri febrilă. Zilele acestea Pablo Gaitan, fotbalist care a mai evoluat la Poli Iași, și-a dat acordul de a evolua pentru gruparea din Crâng.

Fotbalistul Argentinian Pablo Gaitan a semnat pentru FC Buzău, urmând să se alăture, în curând lotului antrenat de Cristi Pustai, scrie campusbuzau.ro.

Mijlocașul conational cu Lionel Messi a evoluat ultima oară la Poli Iași, fiind transferat la gruparea moldoveană de la General Diaz, echipă din Paraguay.

Pentru Poli, Gaitan a bifat douăsprezece  prezențe și un total de 640 de minute, pe dreptunghiul verde. Argentinianul și-a trecut în cont și un gol pentru gruparea ieșeană.

Tot în această săptămână, FC Buzău a perfectat transferul lui Cristian Avram, portarul naționalei Moldovei. Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani vine de la Petrocub și a mai evoluat la Dinamo-Auto și Dacia Chișinău. Cota de piață a moldoveanului este de 175 000 de euro, conform Transfermarkt. Cristian Avram a bifat 7 prezențe în naționala sub 21 de ani a Moldovei, debutând pentru reprezentativa mare în acest an. (Andrei Solomon)

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%