Un buzoian a făcut praf un microbuz în Ungaria şi s-a întors cu el pe roţi la Buzău

Aprilie 16 18:56 2019 by buzau.net

Un şofer buzoian a fost implicat într-un accident rutier pe o autostradă din Ungaria şi a decis că este mai ieftin să se întoarcă cu microbuzul distrus pe roţi, decât să îl transporte pe o platformă, scrie observator.tv.

Totul s-a întâmplat, ieri, pe autostrada M7 din Ungaria, acolo unde şoferul buzoian, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în Buzău, a fost implicat într-un accident.

În urma accidentului, microbuzul şoferului buzoian s-a răsturnat şi a fost efectiv distrus.

Maşina a fost preluată de o platformă de la locul accidentului, iar ulterior, şoferul a decis că este mai ieftin să se întoarcă acasă, în România, la volanul microbuzului distrus.

El a încercat să repare ce a putut la maşină, a legat partea din spate (care a fost efectiv smulsă în urma impactului) şi şi-a văzut de drum.

Mai mulţi şoferi l-au văzut pe buzoian în timp ce conducea pe autostradă maşina care reprezenta un adevărat pericol pentru trafic.

Românul a condus aproape 1.000 de kilometri microbuzul distrus, fără să fie luat la întrebări nici măcar la frontieră.

Microbuzul distrus a fost fotografiat de alţi şoferi atât pe autostradă, cât şi într-o benzinărie din Ungaria, iar apoi pe autostrada A1, în apropiere de Arad.

Sursa foto: observator.tv, bihon.ro




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%