Pensiuni » Casa Genny

9,377 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str. Transilvaniei, nr.317, Buzau

Telefon: 0766******   0773******

Website: www.**********.ro

Descriere: Situata la intersectia Drumului European E85, ce leaga Muntenia de Moldova cu Drumul National DN10 ce face legatura intre Buzau si Brasov, Casa Genny e varianta ideala pentru odihna celor ce se afla in tranzit, dar nu numai. Si turistii dornici de a descoperi frumusetile imprejurimilor Buzaului vor gasi aici locatia potrivita.
Cazarea de 3* la preturi de 2* in camere cu acces la bucataria comuna, ofera clientilor un maxim de confort si relaxare. De asemenea parcarea din curtea interioara a unitatii este special destinata turistilor fiind supravegheata 24 din 24 ore. In imediata apropiere (20metri) se afla o statie taxi si mijloace de transport in comun (maxi-taxi, autobuz).
Oferta de cazare cuprinde camere duble sau twin cu tarife de 100 RON pe noapte. Casa Genny isi intampina oaspetii cu spatii de cazare modern utilate si amenajate conform celor mai inalte standarde. Camerele sunt concepute special pentru a oferi un confort ridicat, o atmosfera relaxanta si primitoare oaspetiilor sai.
CAMERA TWIN -100 RON
2 paturi twin
TV LED
Baie proprie
TV satelit
Internet gratuit


Tags: CAZARE


Harta: