FOTO | Liceenii Colegiului Hasdeu, premiați la Festivalul „Serile Teatrului Studențesc”, după ce au concurat cu studenți la UNATC

Aprilie 16 06:15 2019 by opiniabuzau

• „Secretul reușitelor noastre este că avem copii foarte, foarte buni”, a declarat profesorul Dan Solcan

Chiar dacă pasiunea pentru teatru a elevilor Colegiului Hasdeu nu mai este o surpriză pentru nimeni, cea mai recentă reușită a trupei Clubului 3,14 este una de excepție. După numeroase premii obținute anii trecuți la festivaluri dedicate liceenilor, hasdeienii au reușit, luna aceasta, să impresioneze juriul și publicul Festivalului „Serile Teatrului Studențesc” din București, unde au concurat cu studenți de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Câștigători ai trei mari premii 

Mai mult, reprezentanții trupei de teatru 3,14 au obținut trei mari premii: Premiul Juriului („pentru cea mai bună distribuție”), Premiul pentru cea mai bună regie și Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, acordat hasdeianului Matei Sava. Trupa 3,14 din Hasdeu a fost pregătită de profesorul Dănuț Solcan, fiind compusă din  Matei Sava, Anca Băcneanu, Bianca Mihai, Alex Radu, Elena Ghiță, Bianca Elena Borcea, Mihai Posmagiu, Raluca Ioana Mocanu și Teodora Maria Ciubeica (elevă în clasa a IX-a).


Sursa: opiniabuzau



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%