Toma: „Azi am semnat o hârtie și pentru „toaletarea” bicicletelor cu patru roți”

Aprilie 25 13:54 2018 by buzoieniiro

Ion Suraj e supărat iar.

E supranumit „Regele Crângului” pentru că pe lângă bicicletele pe patru roți, mai desfășoară în zona obeliscului afaceri cu mașinuțe, colaci kurtos, porumb fiert și altele.

Pentru că „biznisurile” îi merg bine, Suraj are și mulți dușmani.

Vreo doi l-au reclamat doar în ultima săptămână pe domnuleprimar.ro.

„În legatura cu parcul Crang. Acest parc e unul de odihna si agrement. Cand se va lua masura de suspendare a bicicletelor cu patru roți ? Copiii si nepoții noștri nu pot sta în liniște pe alei, nu te poți plimba fără deranjul celor cu bicicletele. Să se redea băncile ocupate de cel cu bicicletele, pentru că are un adevărat atelier. Tot acest domn a ocupat abuziv o parte din spațiul verde cu o baracă cu dulciuri pe aleea principală”.

După câteva zile, a venit și un al doilea mesaj.

„Domnule primar am înțeles din comunicatul primăriei că se va începe toaletarea copacilor pe aleea principala. Poate se începe cu toaletarea bicicletelor cu patru roți dacă se înțelege ce spun. Poate se găsește o soluție pentru amenajarea unei toalete în zona pensionarilor. Miroase de ocolești aleea laterala. Băncile de la rond sa fie redate oamenilor și dacă s-ar putea lumina aleile laterale deoarece nu sunt stalpi”.

Cele două reclamații l-au convins pe primarul Toma să acționeze. Astfel că – la una din ele – a postat un răspuns hazliu.

„Azi am semnat o dispoziție prin care “toaletăm” bicicletele pe 4 roți. Vom amplasa o toaletă ecologică din cele moderne – cu lavoar – azi sau măine. Iar celelalte probleme – un pic mai tarziu! Vă mulțumesc!”

Suraj nu-i la prima prima astfel de pățanie cu bicicletele.

Anul trecut s-a întâmplat la fel, dar a dat primăria în judecată și a avut câștig de cauză întrucât avea un contract valabil.

Și în urmă cu doi-trei ani, pe vremea lui Fănică Bârlă, Suraj a primit cartonaș roșu. Dar, după câteva săptămâni de suspendare, a redevenit – de fiecare dată – „Regele Crângului”.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%