A împlinit 3 ani, si tot atâția de când stă în spital

Aprilie 25 12:06 2018 by buzau.net

Eli a împlinit 3 ani, si tot atâția de când stă în spital, diagnosticată cu Sindrom Berdon.
Împreună putem încerca să îi reconstruim viitorul.
Este nevoie de mobilizare masiva, să donăm pentru ca fetița să strângă banii pentru intervenția de transplant de intestin. Medicii din America au confirmat ca fetita poate fi operata insa suma de care are nevoie este uriasa, peste 3.000.000 de dolari.
Haideti sa donam pentru acest copil! Eli are haine, are jucării, are unde să stea insa are nevoie de un nou intestin pentru a supravietui.

Puteți dona pentru Eli în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele BUNEA ELENA:
RO09BTRLEURCRT0431599901 EUR
RO59BTRLRONCRT0431599901 RON
RO13BTRLUSDCRT0431599901 USD
Donații se pot face și prin PayPal: totipentrueli@gmail.com
http://paypal.me/ElenaBunea

Eli a primit diagnosticul " sindromul Berdon", inca de la nastere, asta inseamna ca nu ii functioneaza intestinul. Este o afectiune extrem de rara in lume si singurul caz din Romania. Imediat dupa nastere a fost transferata la spitalul Marie Curie, unde primele noua luni a stat intr-un incubator. Apoi a fost mutata in rezerva si acolo a ramas...

Micuta nu s-a jucat niciodata in parc cu copiii iar pe surorile ei le vede foarte rar, numai atunci cand medicii considera ca nu este periculos pentru sanatatea ei.

Mama Elenei spune ca este o minune ca traieste, cum nimeni nu i-a dat sanse, insa fetita nu se poate deplasa in voie cum are in permanenta cateter.
Dupa ce au aflat diagnosticul crunt al fetitei, parintii au vandut casa lor din Buzau si s-au mutat alaturi de ceialti doi copii, la cateva strazi distanta de spital, sa ii fie toti alaturi micutei. Sunt o familie minunata si unita iar Eli merita o sansa. Orice leu donat poate sa insemne un pas mai aproape de operatia de care are atata nevoie.


                                         Cristina Negru




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%