Soția, părinții și copilul îl plâng | S-a stins aseară într-un accident de motocicletă

Decembrie 23 07:57 2019 by buzau.net

Un tânăr a murit duminică  seara într-un accident de motocicletă. Au rămas în urma sa un baietel și o soție îndurerată 

Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut duminică seara. A suferit leziuni grave, care i-au cauzat decesul. Tânărul era din Râmnicu Sărat , era căsătorit și  avea un copil. 

" În timp ce se deplasa pe DJ203k pe direcția Rubla către Oreavul, un motociclist de 22 de ani din Valea Râmnicului a pierdut controlul direcției într-o curbă la stânga, împrejurare în care a ieșit în afara părții carosabile, rasturnandu-se într-un șanț marginal" transmite IPJ Buzău 

Vestea a cutremurat comunitatea locală. Cunoștințele acestuia au postat mesaje emoționante pe rețeaua de socializare.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens,… Dumnezeu să-l odihnească în pace”!… Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe familiei mult îndurerate!!

Dumnezeu ni te-a luat, suflet bun, prea repede de lânga noi , Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grija de tine acolo sus între îngeri. Tu să ai grija de noi de acolo de sus și noi nu o să te uităm niciodată, prieten drag.

Sute de mesaje au ajuns pe pagina sa de socializare, un prietenii au lasat mesaje de condoleante, din pacate tânărul nu le va mai putea citi niciodată.





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%