POLITIA LOCALĂ ar putea fi dotată cu sisteme AUDIO- VIDEO

Decembrie 22 11:34 2019 by buzau.net

Tot mai mulți buzoieni indisciplinati au reclamat că polițiștii locali nu își fac cum ar trebui meseria și îi sancționează  pe nedrept. Acest aspect ar putea să dispară  dacă primaria Buzau ar achizitiona pentru politia locala sisteme audio-video.

Aceste camera ar fi utile și la Buzău. Astfel nu ar mai exista discuții că polițiștii locali fac abuz când aplică amenzi buzoienilor care parcheaza "regulamentar" celor care "nu" consumă bauturi alcoolice in spatiile de joacă recent ameneajate de primărie sau celor care aruncă resturi alimentare pe jos în parculetul de la prefectura.

La Satu Mare au fost achizitionate deja 20 de camere, ce  vor fi utilizate de către polițiștii locali aflați în teren pentru înregistrarea mai multor categorii de acțiuni, precum legitimarea, conducerea persoanelor la sediul Poliției Locale, oprirea vehiculelor, constatarea infracțiunilor flagrante și a contravențiilor. Aceste sisteme audio-video vor fi folosite în principal în spațiul public, fără a fi necesar consimțământul persoanelor vizate. Persoanele care intră în contact cu polițiștii locali vor fi avertizate că sunt înregistrate video și audio.





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%