Bataie ca-n filme la Vadu Pașii! Scandalagii, despărțiți de mascați

Decembrie 22 21:59 2019 by observatorulbuzoian

Un grup de colindatori de etnie roma din comuna Ulmeni au ajuns, duminica, la colindat in comuna Vadu Pasii. Capra romilor de la Ulmeni nu a fost tocmai pe gustul localnicilor de la Vadu Pasii care nu au fost prea darnici iar drumul celor de la Ulmeni parea sa fi fost unul deloc profitabil.

Potrivit  martorilor la eveniment, norocul colindatorilor s-a aratat cand s-au intalnit cu un grup de copii pe care i-au deposedat de banii avuti asupra lor nu inainte de a le aplica si o corectie fizica sperand ca astfel ii vor speria si ii vor pune pe fuga.

Lucrurile nu s-au derulat chiar cum si-au inchipuit colindatorii pentru ca cei mici au mers la casele lor si si-au alertat parintii care au pornit sa isi faca singuri dreptate.  Astfel, colindatorii au fost prisi din urma de catre localnici iar intre cele doua tabere s-a iscat o bataie generalizata care nu a mai putut fi oprita decat la venirea mascatilor. Patru persoane cu varste intre 15 si 43 de ani au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In urma unui conflict spontan iscat intre un grup de colindatori si mai multi localnici patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Niciunul dintre cei implicati nu a dorit sa depuna plangere rezervandu-si dreptul de a face acest lucru in termenul legal. Fortele de ordine s-au sesizat si au actionat pentru a-i potoli pe scandalagii , a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Anemarie Vrapciu.


Sursa: observatorulbuzoian



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%