Restricții de circulație sâmbătă | Afla zona afectata

Septembrie 20 14:14 2018 by buzau.net

Pentru evitarea implicării în incidente, participanÅ£ii la trafic trebuie să respecte indicaÅ£iile poliÅ£iÅŸtilor angrenaÅ£i în activităţile de dirijare a traficului

În ziua de 22 septembrie a.c., începând cu ora 12.45, echipaje de poliÅ£ie rutieră ÅŸi ordine publică vor acÅ£iona pentru fluidizarea traficului ÅŸi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce în timpul desfăşurării Turului Ciclist al României.
În ziua de 22 septembrie a.c., se va desfăşura Etapa a IV-a, pe traseul Buzău – Mizil – AlbeÅŸti-Paleologu – Valea Călugărească – Bucov – Centura PloieÅŸti.
Evenimentul va debuta la ora 12.45 în zona centrală a municipiului Buzău (PiaÅ£a Daciei), la ora 13.00 fiind startul tehnic al etapei.
Ruta de ieÅŸire din Buzău va fi: PiaÅ£a Daciei – strada Tudor Vladimirescu – bulevardul N. Bălcescu – bulevardul Unirii – DN 1B E577, până la limita cu judeÅ£ul Prahova.
Pentru evitarea implicării în incidente, participanÅ£ii la trafic trebuie să se conformeze indicaÅ£iilor poliÅ£iÅŸtilor, să adopte o conduită previzibilă, asigurându-se ÅŸi semnalizând din timp orice schimbare a direcÅ£iei de mers ÅŸi să respecte o distanţă de siguranţă în mers care să le permită evitarea implicării în accidente.

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%