Coafuri GRATUITE și produse cadou într-o localitate din Buzău

Septembrie 20 11:31 2018 by reporterbuzoian.ro

Sâmbătă, 22 septembrie, un sat din județul Buzău devine zona zero a frumuseții. Femeile sunt așteptate gratuit la un răsfăț marca AVON, organizat în premieră în satul Valea Părului, din județul Buzău: stiliști, ședințe foto profesioniste și sute de produse cadou.

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care se transformă în zona zero a frumuseții. Aici, AVON va deschide sâmbătă primul salon pop-up de frumusețe exclusiv dedicat exclusiv femeilor din sat, unde va avea grijă gratuit de părul lor, timp de 12 ore.

Dotat cu o echipă completă de stiliști, sute de produse cadou pentru păr Advance Techniques, AVON adoptă o misiune de răsfăț și ia în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le va coafa de dimineața până seara.

Femeile care vin sâmbătă, 22 septembrie, între orele 9.00 – 21.00, în curtea Căminului Cultural din satul Valea Părului, comuna Beceni, județul Buzau, vor avea parte de un răsfăț marca AVON:

O coafură gratuită, realizată de stilistul George Cozma (expert AVON în hairstyling) și echipa lui; O fotografie profesionistă în studioul foto amenajat la fața locului;
Sursa: reporterbuzoian.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%