Record de viteză la Buzău, în 2021: tânăr din Ialomița, prins cu 178 de km\h, pe DN2E85

Ianuarie 16 08:09 2021 by informatiabuzaului.ro

Un tânar de 26 de ani din județul Ialomița a bătut toate recordurile de viteză pentru anul 2021 la Buzău, fiind depistat joi de radar, cu viteza de 178 de km/h, la ieșire din localitatea Cioranca. Aparatele radar amplasate pe drumurile din judeţ, au mai înregistrat alte 49 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise.

Rutieriștii au aplicat sancțiuni drastice, împotriva a cinci conducători auto, care pe lângă sancţiunea contravenţională s-au ales şi cu măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 168 km/h – a fost înregistrat autovehicul unui tânăr de 26 de ani din Ialomiţa, ce rula pe DN2/E85 în afara localităţii Cioranca, acesta ramânând pieton pentru 90 de zile.

Alte16 permise de conducere au fost reţinute de poliţişti pentru conducerea vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru neacordarea de prioritate, pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, precum şi pentru neprezentarea la Poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment soldat doar cu pagube materiale.

Totodată poliţiştii au sancţionat şi 32 pietoni care şi-au pus viaţa în pericol prin modul în care au ales să traverseze drumurile publice.

Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate și şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (23), celor care au circulat cu autoturisme ce... [Citește articolul integral pe informatiabuzaului.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%