Puşi să păzească rampele de gunoi. Poliţiştii locali patrulează toată ziua

Septembrie 15 08:25 2017 by buzau.net

 După ce au fost puşi să patruleze în zonele mărginaşe unde se depozitează ilegal deşeuri, poliţiştii locali au apărut şi în mai multe cartiere, lângă rampele de gunoi. Este o măsură dictată de responsabilii din Primărie. Astfel, se încearcă descurajarea persoanelor care scormonesc prin gunoaie pentru pet-uri sau a celor care aruncă deşeurile în spaţiile amenajate, fără a avea contract cu firma de salubrizare.

 
Noi dispoziţii pentru poliţiştii locali. Unii dintre ei au în sarcina de serviciu să patruleze în imediata apropiere a rampelor de gunoi din mai multe cartiere.
 
Măsurile au fost luate în urma numeroaselor reclamaţii primite de la locatari şi din partea asociaţiilor de proprietari.
 
De pildă, în cartierul Micro XIV, locuitorii de pe străzile Bazalt şi Simila au observat, de câteva zile, prezenţa patrulelor de la Poliţia Locală, mai ales în imediata apropiere a rampelor de gunoi cu probleme.
 
Din primăvara acestui an, responsabilii din Palatul Comunal au trimis poliţişti locali să patruleze în zonele mărginaşe ale oraşului, unde se formaseră rampe ilegale de deşeuri. 
Sursa: campusbuzau.ro (Mihai Bunăziua)



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%