PROIECT PE SITE-UL PRIMĂRIEI BUZĂU! Ce se întâmplă cu prețul gigacaloriei

Ianuarie 21 12:21 2021 by sansanews.ro

După majorarea taxelor și impozitelor locale , Primăria Buzău anunță noi scumpiri. De aceasta dată este vorba despre gigacaloria livrată buzoienilor. Un proiect care vizează noile tarife practicate de Ram Termo Verde a fost lansat deja spre dezbatere publică, urmând să ajungă, în câteva zile, pe masa aleșilor locali spre aprobare.

Începutul de an aduce noi vești privind plățile pe care buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire le au de făcut către RAM Termo Verde. Practic, reprezentanții societății au întocmit un proiect prin care au adus la cunoștință noi tarife la gigacaloria livrată populației.

” Se aprobă prețul local pentru energia termică furnizată din rețeaua de distribuție a SACET Buzău: – 487,30 lei/Gcal, exclusiv T.V.A”, se arată în proiectul afișat pe site-ul Primăriei.

Din fericire, aceste noi prețuri propuse vor suporta creșteri ușoare, care în final, dacă vor fi aprobate de consilierii locali, vor fi subvenționate din bugetul UAT Buzău. Practic, tariful  suportat de consumatorii casnici rămâne neschimbat.

” Se aprobă preţul local de facturare a energiei termice livrată populaţiei de 250 lei/Gcal, exclusiv T.V.A., furnizată populaţiei din municipiul Buzău prin sisteme centralizate, în scopul încălzirii locuinţelor şi al preparării apei calde menajere”, se arată în același document.

Directorul RAM Termo Verde a explicat pentru șansanews.ro că este vorba despre o ”creștere... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%