TELENOVELA “GLORIA” NU S-A ÎNCHEIAT. PRIMĂRIA CAUTĂ INVESTITORI DIN MEDIUL PRIVAT

Ianuarie 21 06:10 2021 by campusbuzau.ro

Zidul juridic de care se tot lovește Gloria, când vine vorba de o eventuală promovare, i-a determinat pe șefii din primărie să tragă obloanele la secția de fotbal. Decizia făcută publică luni a bulversat întreaga suflare a microbiștilor buzoieni, atrăgând un val de antipatie către edili. Probabil influențați de șifonarea capitalului de imagine, cei care trag sforile încearcă acum să dreagă busuiocul, astfel că, aseară, tot lotul Gloriei a plecat în cantonament la Monteoru. Oamenii care se ocupă de destinele clubului afirmă  că se preocupă atât de rezolvarea statutului juridic al secției de fotbal, dar și de atragerea unor investitori privați. Mai mult, dacă astrele se vor alinia așa cum speră edilii, trupa lui Ilie Stan s-ar putea gândi chiar la promovare, din sezonul viitor.

Deocamdată, nu s-a pus problema micșorării contractelor jucătorilor, așa cum se zvonea, la un moment dat. Reprezentanții grupării susțin, de altfel, că majoritatea contractelor sunt comparabile cu cele de la echipele mici ale ligii a doua. Doar 4-5 jucători reprezentativi primesc indemnizații peste media eșalonului secund. De altfel, unul dintre fotbaliștii care avea un contract foarte mare a și plecat, ieri,  de la echipă. Este vorba de Huiban, transferat la CSA Steaua.

Soluția pe care o întrevede conducerea din primărie ar fi asocierea cu un investitor căruia să-i fie dată în administrare baza sportivă a clubului.... [Citește articolul integral pe campusbuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%