Procesul lui Ionel Tescaru cu Compania de Apă, strămutat

Ianuarie 4 08:00 2019 by jurnaluldebuzau.ro

În prima zi lucrătoare a anului, la Tribunalul Buzău, ar fi trebuit să se judece cererea lui Ionel Tescaru de suspendare a deciziei de revocare din funcţia de director al Companiei de Apă. Procesul a fost suspendat, însă, după ce noua conducere a operatorului regional a cerut strămutarea procesului.

După ce la jumătatea lunii decembrie, la primul termen, Tribunalul Buzău a admis cererea de amânare a judecăţii până la data de 3 ianuarie, actuala conducere a Companiei de Apă a înaintat Curţii de Apel Ploieşti o solicitare de strămutare a procesului. În aceste condiţii, judecata de la Buzău a fost suspendată, până ce instanţa superioară va da o decizie cu privire la cererea de strămutare. Pe 17 ianuarie, Curtea de Apel urmează să se pronunţe asupra solicitării de strămutare făcute de Compania de Apă.

După ce a fost revocat din funcţie în data de 15 noiembrie, fostul manager al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a cerut suspendarea prin ordonanţă preşedinţială a hotărârii Consiliul de Administraţie, fiind deschis proces la secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău.


Sursa: jurnaluldebuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%