Primul restaurant McDonald’s din Romania inchis la Timisoara!

Septembrie 2 12:51 2021 by buzau.net

Timp de sase ore restaurnatul McDonald’s din centrul Timisoarei a fost inchis de inspectorii ANPC Timis. Oamenii legii au descoperit in bucataria celor de la McDonald’s fire de par si pene de pasari. Mai mult acelasi lant a fost amendat cu peste 3.000 de euro pentru neregulile constatate. Acest caz este unic in Romania, asta pentru ca pana acum nu a fost niciodata inchis vreun restaurant McDonalds pe teritoriul Romaniei.

Unul dintre inspectorii care au fost la fata locului au declarat ca cei de la McDonald’s trebuie sa respecte legea si sa nu puna siguranta alimentara a clientilor in pericol, scrie gazetadinvest.ro.

” Este adevarat timp de 6 ore McDonald’s din centrul orasului Timisoara a fost inchis. Noi luam astfel de masuri doar cand constatam abateri grave. Cei de la McDonald’s nu sunt mai presus de lege si trebuie sa inteleaga asta. Am aplicat si o amenda de 15.000 lei iar in aceasta seara activitatea a fost reluata dupa ce au reusit sa indeplineasca ceea ce le-am cerut.”, a declarat unul dintre inspectorii ANPC Timis.

15000 lei




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%