Colegul nostru Cătălin Țânțăreanu aleargă 24 de ore pentru copiii cu autism

Septembrie 2 10:59 2021 by sanatateabuzoiana.ro

În calitate de „Ambasador” al copiilor cu autism, acesta va participa pentru a doua oară la ultramaratonul „Autism 24H” care va avea loc în acest week-end, pe plaja din stațiunea Mamaia.

În acest week-end, redactorul șef al SanatateaBuzoiana.ro, Cătălin Țânțăreanu, se va număra printre cei peste 2.000 de români care vor lua parte la una dintre cele mai cunoscute și totodată cele mai solicitante competiții organizate în scop caritabil, ultramaratonul „Autism 24H”, ajuns la cea de-a șasea ediție.

Cătălin este la cea de-a doua participare la acest eveniment, în urmă cu un an reușind să alerge 100 de kilometri în 13 ore și să strângă astfel donații în valoare de peste 3.000 de lei pentru copiii cu autism. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ediția de anul trecut nu s-a mai putut desfășura în locul tradițional – pe plaja din stațiunea Mamaia –, fiecare participant alergând pe cont propriu, în localitatea de reședință sau în orice zonă a considerat oportun.

Așadar, colegul nostru va participa, în acest weekend, pentru prima dată la competiția organizată pe plajă de Centrul de Autism Marea Neagră. Fiecare alergător are de răspuns la două provocări, încercând să parcurgă cât mai mulți kilometri posibil în 24 de ore și, totodată, să strângă din donații o sumă cât mai mare, în beneficiul copiilor cu autism, îngrijiți în cadrul centrului Marea Neagră. Donațiile se fac prin „vânzarea” kilometrilor la un... [Citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%