Încep controalele în școlile din județul Buzău. Ce șantiere vor rămâne deschise și după 13 septembrie

Septembrie 2 09:42 2021 by sansanews.ro

A mai rămas mai puțin de două săptămâni până la debutul noului an școlar, timp în care reprezentanții unităților școlare trebuie să încheie toate lucrările de igienizare și pregătire a sălilor de clasă pentru a-i primi pe elevi în cele mai bune condiții. Pentru a verifica stadiul pregătirilor din școli, echipe mixte alcătuite din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Direcției de Sănătate Publică și ai Prefecturii Buzău, vor demara controale în unitățile din tot județul. Începând de joi, 2 septembrie, echipele de control vor trece pragul școlilor din Buzău pentru a vedea în ce condiții își vor primi elevii pe 13 septembrie.

“Începem un control tematic mixt organizat împreună cu DSP și Prefectura. Vom merge în special în școlile unde nu există apă sau care au grupurile sanitare în curte. Aceste unități vor fi prinse în niște lucrări de investiții pentru a  rezolva problema. În 13 septembrie vom deschide cursurile în toate unitățile de învățământ. Asteptăm și ordinul de ministru referitor la procentul de la care se intră în online. Intenția tuturor este ca școala să se desfășoare cu prezență fizică pentru că în școli se respectă cel mai mult și cel mai bine regulile sanitare”, a declarat în emisiunea Focus News, de la Focus Tv, inspectorul școlar general Ionel Meiroșu.

Din păcate, și anul acesta, schelele și muncitorii vor fi prezenți în câteva școli și după primul... [Citește articolul integral pe sansanews.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%