Vrei să devii pompier? Încep înscrierile la Școala de Subofițeri Boldești

Septembrie 2 08:22 2021 by sansanews.ro

Tinerii din Buzău care vor să devină pompieri sunt așteptați să se înscrie la concursul de admitere  în cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Anul acesta sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an. Pentru a putea ocupa unul dintre aceste locuri, tinerii dornici să lupte cu flăcările pentru a salva vieților și bunurile oamenilor trebuie să treacă de probele concursului ce va avea loc în săptămânile următoare.

 Pentru început, de joi, 2 septembrie, și până pe 14 septembrie, candidații pot depune cererile de înscriere la concurs. Cererile pot fi depuse doar  online, scrie sansanews.ro.

“Recrutarea candidaților pe raza județului Buzău se va realiza prin depunerea cererii de înscriere în format electronic (exclusiv online) la adresa de e-mail “resurseumanebz@yahoo.com”.

Calendar de recrutare:

-02-14 septembrie – depunere cereri înscriere (online);

-20 septembrie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

-22 septembrie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare”, anunță  ISU Buzău.

Detalii suplimentare privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele concursului, tematica şi bibliografia, pot fi accesate la adresele web: www.scoaladepompieri.ro, http://isubuzau.ro/index.php?pg=recrutari.htm, precum și la Serviciul Resurse Umane la numerele de telefon 0238.721.301, interior 27.112 / 27.114.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%