PRIMARUL TOMA, DESPRE NUMIREA LUI TACEA LA ECOGEN. AR PUTEA FI ÎN CONFLICT DE INTERESE

Ianuarie 7 22:56 2019 by campusbuzau.ro

Primarul Constantin Toma a atras atenţia cu privire la confictul de interese în care se află fostul director al RAM. Constantin Tacea şi-a dat demisia din funcţia de director al Regiei şi a fost numit director la Ecogen, însă a rămas membru în consiliul de administrare al societăţii de termoficare.

La finalul anului 2018, Constantin Tacea a demisionat din funcţia de director al Regiei Autonome Municipale şi la scurt timp a fost numit director tehnic la Ecogen, societatea care furnizează agent termic către RAM. În tot acest timp, însă, a rămas membru al consiliului de administraţie al societăţii de termoficare, ceea ce îl face să se afle în conflict de interese.

Primarul Constantin Toma a vorbit şi despre situaţia în care se află societatea de termoficare, dar şi alte societăţi aflate în subordinea Primăriei.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Constantin Tacea, a renunţat la funcţie în octombrie 2018. Locul de director a fost luat la scurt timp de Aurel Gubandru cu titlu de interimat. (Mirela Copariu)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%