Primarii PNL sancţionează dur venirea lui Mocanu la PNL.

Mai 29 06:22 2020 by ramnicpress.ro

După ce în spațiul public a circulat informația conform căreaia deputatul Adrian Mocanu, fost PSD, PSRo, ALDE, în prezent președinte al filialei județene PMP, mai mulți primari liberali din județ au reacționat.

În judeţul Buzău, opt primării din mediul rural sunt conduse de către primări liberali. Iată declaraţiile integrale ale primarilor PNL:Gherorghe Firon, primarul PNL al localităţii Vadu Paşii, cea mai mare comună din judeţul Buzău s-a arătat mâhnit în scurta declaraţie privitoare la preluarea partidului de către deputatul Adrian Mocanu: „Tensiunile şi presiunea nu fac bine nimănui. Suntem un partid încercat, în care se încearcă schimbarea. Nu consider schimbarea domnului Romanescu (n.r. Cristi, preşedintele actual al PNL Buzău) ca fiind una necesară şi de bun augur. Dacă partidul va fi preluat de Adrian Mocanu, îmi voi reconsidera opţiunile politice şi cel mai probabil mă voi alătura altei formaţiuni, în funcţie de ce este mai bine pentru cetaţenii şi comuna pe care o reprezint”.

De departe, cele mai acide replici au venit din partea lui Mihai Cristian Ionel, primarul comunei Tisău, un personaj real, care nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume: „A răsărit Soarele la Buzău? Că la Tisău plouă. Haide, domn`le să terminăm cu prostiile ăstea! Păi, ce? A fost Revoluţie şi eu nu ştiu? Adrian Mocanu e la al zecelea partid de la FSN încoace, cum să vină la PNL!? Chiar tot ce e anormal în ţara asta a devenit anormal? Adrian Mocanu este un golănaş de bani gata care are impresia că poate cumpăra totul. Păi, care-i stânga şi care-i dreapta!? Eu şi cu Iohannis (n.r. Klaus, preşedintele României) dacă mă văd, îl întreb asta. Suntem români şi noi, ăştia mai mici, mai mari ar trebui să fim mai preocupaţi de interesul cetăţenilor, decât de cele personale. Ne pleacă tinerii din ţară şi nu avem mult, iar pe noi ne mănâncă problemele ăstea!?”.


Sursa: ramnicpress.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%