Anisie: Vorbim de posibilitatea redeschiderii creșelor, after school-urilor, dacă lucrurile vor evolua în bine - STIRILE BUZAUMEDIA.RO

Mai 28 06:19 2020 by buzaumedia.ro

“Având în vedere situația epidemiologică, la acest moment recomandarea experților a fost să nu deschidem unitățile de învățământ. Dar dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide”, a precizat Anisie.

Declarațiile integrale ale ministrului Educației, cu privire la posibilitatea redeschiderii creșelor și after school-urilor:“Având în vedere situația epidemiologică, la acest moment recomandarea experților a fost să nu deschidem unitățile de învățământ.Dar dacă lucrurile vor evolua în bine, și-mi doresc acest lucru, putem face pași pentru a redeschide, așa cum vă spuneam că am primit…Întrebare: Se vor mai putea redeschide școlile? Anisie: Nu. Școlile își vor încheia activitatea în 12 iunie.Deci anul școlar, cursurile se vor încheia pe data de 12 iunie.Vorbim despre posibilitatea redeschiderii creșelor, after school-urilor”.
Sursa: buzaumedia.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%