Magazine piese auto » Rotstar (Bd. Unirii)

8,490 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bulevardul Unirii, Bl 8a, Ap 2

Telefon: 0748******   0238******

Email: maga*********@y****.ro

Website: www.*******.ro

Descriere: Compania Rotstar cu sediul in Buzau a fost infiintata in anul 1993 fiind specializata in importul si distributia de piese auto pentru marcile: HYUNDAI, KIA, CHEVROLET, DAEWOO, DACIA. Este primul importator oficial din Romania de piese auto pentru masinile fabricate in Corea. Sistemul de management al companiei Rotstar se bazeaza pe: personal specializat, produse de calitate, gama diversificata, promptitudine, preturi competitive.

Reteaua de distributie asigura livrari din depozitul companiei in max. 24 de ore utilizand masini din flota companiei Rotstar, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Compania Rotstar a avut si are in continuare o mare reputatie in ceea ce priveste calitatea inalta a serviciilor pe piata romaneasca. Ne pasa de afacerile cu furnizorii si clientii nostri, bazate pe relatii pe termen lung.

Vom impartasi fiecare fericire cu furnizorii si clientii. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca suntem parteneri de afaceri, ci pentru ca noi intelegem adevarata semnificatie a cuvantului INCREDERE in aceasta afacere.