PIAȚA CENTRALĂ – SPAȚIU ÎNCHIS. REGULI OBLIGATORII DE ACCES ÎN PIAȚA ”ALEXANDRU SĂRARU”

August 1 08:47 2020 by campusbuzau.ro

Piața Centrală a fost redefinită ca ”spațiu închis aglomerat” iar regulile de acces în perimetrul acesteia au devenit mai drastice. Masca este obligatorie pentru toată lumea aflată în interiorul pieței. Organele abilitate vor veghea respectarea măsurilor impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pe tot parcursul programului de funcționare.

Ca urmare a obligativității purtării măștii de protecție și în spații deschise instituită de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pe întreg teritoriul județului, măsura are efect și în municipiul Buzău, scrie campusbuzau.ro.

Ba mai mult, deși este obligatorie de mai multă vreme, purtarea măștii în interiorul Pieței Centrale a devenit regulă pentru toată lumea.

Deși au primit nenumărate solicitări pentru deschiderea Talciocului de la Drăgaică, edilii au decis corect ca târgurile buzoiene să rămână închise.

Acestea vor putea fi redeschise doar după ce restricțiile aflate în vigoare în prezent vor fi ridicate.

În spațiu liber, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate locurile aglomerate însemnând stații de autobuz, parcuri ori artere aglomerate.

Nerespectarea regulilor impuse va atrage aplicarea de sancțiuni contravenționale prevăzute de lege. (Corneliu Floriceanu)

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%