Restaurante » Hotel Pietroasa

8,662 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Piata Daciei 1

Telefon: 0720******

Email: rece*****@h*******troasa.ro

Website: www.**************.ro

Descriere: Situat în centrul orașului Buzău,hotelul Pietroasa creează o armonie între un decor clasic si o eleganta discreta. Cu o istorie de 40 de ani, acesta excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite de-a lungul timpului.
Hotelul Pietroasa situat in inima orasului langa Palatul Comunal ofera turistilor o atmosfera de neuitat, intr-un ambient elegant si ospitalier. Combinand confortul cu facilitatile hotelul va invita in cele 90 de camere si apartamente amenajate elegant, precum si in Sala Mare a Restaurantului unde savoarea produselor si maiestria bucatarilor sunt aparte.
Nunta, botezul, aniversarea unei nunți de argint, de aur sau chiar de platină, sunt momentele speciale, prețioase și irepetabile în viata fiecăruia dintre noi…. De aceea ne propunem ca aceste momente unice din viața dumneavoastră să le organizăm într-un mod special astfel încât toate aceste evenimente să vă bucure, să vă distreze și să vă facă să vă amintiți cu multă dragoste de aceste clipe fericite, pentru aceasta vă punem la dispoziție salonul nostru principal ce poate găzdui un număr de 300 persoane.


Tags: RESTAURANT, EVENIMENTE, HOTEL, CAZARE, PARCARE, CENTRUL ORASULUI BUZAU, SPA, CAZARE BUZAU


Harta: