Părintele Milea, președinte interimar la Crucea Roșie Buzău. Cine și-a dat demisia

Iulie 31 15:43 2020 by jurnaluldebuzau.ro

Avocatul Roxana Mihaela Constantinescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Filialei Buzău a Crucii Roșii, rolul de președinte revenindu-i părintelui Mihail Milea, conform statutului, până la organizarea de noi alegeri.

Avocata Roxana Mihaela Constantinescu, la una dintre acțiunile caritabile ale Crucii Roșii, scrie jurnaluldebuzau.ro.

“În cadrul Filialei de Cruce Rosie Buzău, funcția de președinte a rămas vacantă în urma demisiei înaintate de doamna Avocat Roxana Mihaela Constantinescu.

În acest context, această funcție este asigurată până la noile alegeri, de către preot profesor doctor Mihail Milea, care este vicepreședinte al Crucii Roșii Buzău alături de: fostul secretar al județului Dumitra Drăghici, Costel Barbu – colonel în rezervă la ISU Buzău, Claudia Ștefan – reprezentant al DSP Buzău, medicul de familie Alin Clincescu și medicul specialist epidemiolog de la Spitalul Săpoca, Valentin Barbuliș.

Pr. prof. dr. Mihail Milea constituie în cadrul acestei organizații umanitare un exemplu pentru activitatea de pionierat pe care a desfășurat-o în județul Buzău în ceea ce privește înființarea si dezvoltarea asezămintelor de bătrâni.

El este alături de Crucea Rosie Buzău din anul 2006 și a sprijinit demersurile directorului organizației buzoiene, Floarea Bîrzu, pentru ajutorarea buzoienilor aflați în dificultate.” , scrie pe pagina de facebook a Crucii Roșii Buzău.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%