Obișnuit cu drumurile bruxeleze și spaniole, Neagu (CJ) s-a ciocnit cu o Dacia la Vernești

Decembrie 12 14:32 2017 by buzau.net

UPDATE [13:16] 12 DEC 2017 ›
Contactat de reporterii Focus FM, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a confirmat accidentul produs în această dimineață, în jurul orei 9,00. Șeful administrației județene a explicat că venea spre serviciu atunci când a avut loc coliziunea.

”Veneam spre Buzău, pe DN 10, și, în Cândești, un domn cu un autoturism Dacia a virat în fața mea, la 5 metri, ieșind dintr-o curte. L-am atins ușor și am lovit un pom. Ce era să fac, să intru în el? Bine că nu s-a întâmplat mai rău! Omul s-a speriat rău, erau și alți cetățeni pe marginea șoselei…Am făcut înțelegere amiabilă, am rămas prieteni.”

La locul accidentului s-a aflat o echipa de polițiști de la postul din localitatea Vernești, dar, având în vedere circumstanțele și înțelegerea apărută între cei doi șoferi, nu a fost încheiat un raport privind evenimentul, toată situația urmând a fi explicată în fața unui reprezentant al firmei de asigurări la care șoferul vinovat avea încheiată polița. 

Recent întors din Bilbao (sâc!), unde, oficial, s-a întâlnit cu românii din diaspora, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a aflat că drumurile noastre nu sunt ca cele din Spania. Neagu a fost implicat într-un accident rutier produs, în această dimineață, pe raza satului Cândești, comuna Vernești. Primele informații arată că șeful CJ Buzău se afla la volan în momentul în care șoferul unei Dacii a ieșit dintr-o curte și nu i-a acordat prioritate. În urma impactului, autoturismul condus de președintele CJ Buzău, marca Mazda, proprietate personală, a fost grav avariat, la fel și celălalt autoturism. Accidentul s-ar fi soldat doar cu pagube materiale, fără victime, ceea ce a făcut posibilă încheierea unei înțelegeri amiabile. După accident, Neagu a revenit la Consiliul Județean și și-a desfășurat activitățile pe care le avea programate.

Anul trecut, în luna noiembrie, Petre Emanoil Neagu a mai fost implicat într-un accident rutier. Atunci, președintele CJ Buzău a ieșit în décor, la Coșereni, după ce a lovit o mașină care staționa pe acostament. Și atunci, ca și acum, Neagu a scăpat teafăr, în schimb, autoturismul Toyota a fost grav avariat.

Sursa: sansanews.ro (Cătălina Jingoiu)




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%